Στα αστεράκια εμπιστευτήκαμε και τα δυο μας παιδιά για την προσχολική τους εκπαίδευση. Τα προσέγγισαν μαθητοκεντρικά αλλά πάνω από όλα τους πρόσφεραν αγάπη και φροντίδα σε αυτή την τρυφερή ηλικία! Όλες οι δασκάλες είναι ξεχωριστές και αγκαλιάζουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού!

Για μένα ο καλύτερος παιδικός σταθμός της πόλης. Όλο το προσωπικό εξαιρετικό, με αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που κάνουν.

Εξαιρετική δουλειά από όλο το προσωπικό! Δασκάλες που εμπνέουν εμπιστοσύνη, όσον αφορά τόσο στη φροντίδα και διατροφή, όσο και στην εκπαίδευση, στην εκμάθηση δεξιοτήτων και στην ενίσχυση της ενσυναίσθησης και κοινωνικοποίησης του παιδιού.. Μια αγκαλιά για τα παιδιά και η καλύτερη επιλογή των γονιών. Ευχαριστούμε κύρια Στεργιανή!

Στα αστεράκια εμπιστευτήκαμε και τα δυο μας παιδιά για την προσχολική τους εκπαίδευση. Τα προσέγγισαν μαθητοκεντρικά αλλά πάνω από όλα τους πρόσφεραν αγάπη και φροντίδα σε αυτή την τρυφερή ηλικία! Όλες οι δασκάλες είναι ξεχωριστές και αγκαλιάζουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού!.

Όλγα Ματθαίου

Για μένα ο καλύτερος παιδικός σταθμός της πόλης. Όλο το προσωπικό εξαιρετικό, με αγάπη και μεράκι γι' αυτό που κάνουν..

Ευριπίδης Πλασταράς

Εξαιρετική δουλειά από όλο το προσωπικό! Δασκάλες που εμπνέουν εμπιστοσύνη, όσον αφορά τόσο στη φροντίδα και διατροφή, όσο και στην εκπαίδευση, στην εκμάθηση δεξιοτήτων και στην ενίσχυση της ενσυναίσθησης και κοινωνικοποίησης του παιδιού.. Μια αγκαλιά για τα παιδιά και η καλύτερη επιλογή των γονιών. Ευχαριστούμε κύρια Στεργιανή!.

Ναυσικά Διαμαντίδου