ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Παροχές

ΜΕΤΑΦΟΡΑ Λεωφορείο Παρέχουμε μεταφορά με το ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο που πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι εξοπλισμένο με βρεφικά καθισματάκια. Ο/η συνοδός - παιδαγωγός φροντίζει για την ασφάλεια των παιδιών καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Τα παιδιά παραδίδονται μόνο στους γονείς ή σε πρόσωπα τα οποία μας υποδεικνύουν οι ίδιοι.Περιοχές κάλυψης: Κέντρο πόλης Κατερίνης, Ανδρομάχη, Σβορώνος, Σ. Σταθμός, Περίσταση, Καλλιθέα.
Σχολείο Παιδαγωγικό πρόγραμμα Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα λαμβάνει υπόψη τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά και τις μοναδικές ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να προάγει τη σωματική, κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη, προετοιμάζοντας τα παιδιά για την εκπαιδευτική τους πορεία.
Αστεράκια Διατροφή ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κουζίνα Προτεραιότητά μας η υγιεινή διατροφή των παιδιών. Η μαγείρισσά μας, ετοιμάζει καθημερινά με φρέσκα υλικά και σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου, ισορροπημένα γεύματα και σνακ (πρωινό, μεσημεριανό, φρούτα και σαλάτες εποχής). Στα φαγητά χρησιμοποιείται αποκλειστικά παρθένο ελαιόλαδο. Καλύπτουμε τις ειδικές διατροφικές ανάγκες και τροφικές αλλεργίες για κάθε παιδί. Σε παιδιά που δεν τρώνε ακόμα στερεές τροφές, προσφέρουμε πολτοποιημένη τροφή.
ΥΓΕΙΑ Παιδίατρος Η παιδίατρός μας πραγματοποιεί μηνιαίες εξετάσεις για κάθε παιδί, παρακολουθώντας την υγεία και την ανάπτυξή του. Αυτή η προληπτική προσέγγιση επιτρέπει να αντιμετωπίζονται έγκαιρα τυχόν ανησυχίες ή προβλήματα και να ενημερώνονται άμεσα οι γονείς.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΟΥ Εγκαταστάσεις Τα Αστεράκια στεγάζονται στο κέντρο της πόλης για άμεση πρόσβαση από τους γονείς. Το Νηπιαγωγείο αναπτύσσεται στο ισόγειο, ενώ ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στον πρώτο όροφο. Όλες οι ανακαινισμένες αίθουσες διδασκαλίας, οι βοηθητικοί χώροι και ο αύλειος χώρος που ανακαινίστηκε τον Απρίλιο του 2023, αποτελούνται από υλικά φιλικά για τα παιδιά. Ο εξοπλισμός επίπλων και παιχνιδιών πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας ανάλογα με την ηλικία τους.
Ασφαλιστική κάλυψη Αστεράκια ΥΓΕΙΑ Ασφαλιστική κάλυψη Προσφέρουμε ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για παιδιά και εκπαιδευτικούς, προστατεύοντάς τα σε περίπτωση ατυχήματος στο σχολείο ή κατά τη μεταφορά.
Ενημέρωση γονέων
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημέρωση γονέων

Μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ γονέων και σχολείου είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση της ολιστικής ανάπτυξης και της ευημερίας των παιδιών. Στα Αστεράκια, δεσμευόμαστε να διατηρούμε ανοιχτή επικοινωνία με τους γονείς, διασφαλίζοντας ότι παραμένουν ενήμεροι και συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό ταξίδι του παιδιού τους.

Οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τη διεύθυνση του σχολείου ή την παιδαγωγό της τάξης του παιδιού τους για να συζητήσουν τυχόν ανησυχίες, να κάνουν ερωτήσεις ή να λάβουν ενημερώσεις για την πρόοδό του.

Οι γονείς λαμβάνουν εβδομαδιαία μηνύματα που περιγράφουν λεπτομερώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσφέροντας πληροφορίες για τις μαθησιακές εμπειρίες και τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στην τάξη.

Η εφαρμογή μας 4schools επιτρέπει στους γονείς να λαμβάνουν καθημερινές ενημερώσεις για διάφορες πτυχές της ημέρας του παιδιού τους, όπως γεύματα, επισκέψεις στην τουαλέτα, συμμετοχή σε δραστηριότητες και άλλες απαραίτητες πληροφορίες.

Διοργανώνουμε τακτικές συναντήσεις γονέων στο σχολείο ή διαδικτυακά για να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τις σχολικές λειτουργίες και να προσφέρουμε συνομιλία με ειδικούς όπως λογοθεραπευτές και παιδοψυχολόγους. Αυτές οι συναντήσεις παρέχουν την ευκαιρία στους γονείς να κάνουν ερωτήσεις, να μοιραστούν τις σκέψεις τους και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για την ανάπτυξη των παιδιών τους

Εκτός από τις ομαδικές συναντήσεις και την καθημερινή επικοινωνία, προσφέρουμε ατομικές ενημερώσεις στους γονείς σχετικά με την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά του παιδιού τους. Αυτό επιτρέπει μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση και βοηθά στην αντιμετώπιση τυχόν ανησυχιών ή τομέων εστίασης για κάθε παιδί.

Με την προώθηση της ανοιχτής επικοινωνίας και της ισχυρής συνεργασίας μεταξύ των γονέων και του προσωπικού μας, δημιουργούμε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που τροφοδοτεί την ανάπτυξη κάθε παιδιού που φροντίζουμε.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Όλοι στα Αστεράκια

Επιλέγοντας τα Αστεράκια, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα λάβει ολοκληρωμένη εκπαίδευση, μαζί με πολλά πρόσθετα οφέλη που καλύπτουν τις σωματικές, συναισθηματικές και κοινωνικές τους ανάγκες. Η έμπειρη ομάδα μας εργάζεται ακούραστα για να δημιουργήσει ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να εξελιχθούν και να διασκεδάσουν.

Δεχόμαστε παιδιά με voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Εγγραφές μπορούν να γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στην ανάλογη ηλικιακή ομάδα – τμήμα.

Συμβάσεις με τράπεζες και υπηρεσίες όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ κλπ. που παρέχουν τα δίδακτρα για τα παιδιά των υπαλλήλων τους.

Αστεράκια Παροχές