ΜΕΤΑΦΟΡΑ Λεωφορείο Παρέχουμε μεταφορά με το ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο που πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και είναι εξοπλισμένο με βρεφικά καθισματάκια. Ο/η συνοδός - παιδαγωγός φροντίζει για την ασφάλεια των παιδιών καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Τα παιδιά παραδίδονται μόνο στους γονείς ή σε πρόσωπα τα οποία μας υποδεικνύουν οι ίδιοι.Περιοχές κάλυψης: Κέντρο πόλης Κατερίνης, Ανδρομάχη, Σβορώνος, Σ. Σταθμός, Περίσταση, Καλλιθέα.
Σχολείο Παιδαγωγικό πρόγραμμα Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα λαμβάνει υπόψη τα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά και τις μοναδικές ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να προάγει τη σωματική, κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη, προετοιμάζοντας τα παιδιά για την εκπαιδευτική τους πορεία.
Αστεράκια Διατροφή ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κουζίνα Προτεραιότητά μας η υγιεινή διατροφή των παιδιών. Η μαγείρισσά μας, ετοιμάζει καθημερινά με φρέσκα υλικά και σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιάτρου, ισορροπημένα γεύματα και σνακ (πρωινό, μεσημεριανό, φρούτα και σαλάτες εποχής). Στα φαγητά χρησιμοποιείται αποκλειστικά παρθένο ελαιόλαδο. Καλύπτουμε τις ειδικές διατροφικές ανάγκες και τροφικές αλλεργίες για κάθε παιδί. Σε παιδιά που δεν τρώνε ακόμα στερεές τροφές, προσφέρουμε πολτοποιημένη τροφή.
ΥΓΕΙΑ Παιδίατρος Η παιδίατρός μας πραγματοποιεί μηνιαίες εξετάσεις για κάθε παιδί, παρακολουθώντας την υγεία και την ανάπτυξή του. Αυτή η προληπτική προσέγγιση επιτρέπει να αντιμετωπίζονται έγκαιρα τυχόν ανησυχίες ή προβλήματα και να ενημερώνονται άμεσα οι γονείς.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΟΥ Εγκαταστάσεις Τα Αστεράκια στεγάζονται στο κέντρο της πόλης για άμεση πρόσβαση από τους γονείς. Το Νηπιαγωγείο αναπτύσσεται στο ισόγειο, ενώ ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στον πρώτο όροφο. Όλες οι ανακαινισμένες αίθουσες διδασκαλίας, οι βοηθητικοί χώροι και ο αύλειος χώρος που ανακαινίστηκε τον Απρίλιο του 2023, αποτελούνται από υλικά φιλικά για τα παιδιά. Ο εξοπλισμός επίπλων και παιχνιδιών πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας ανάλογα με την ηλικία τους.
Ασφαλιστική κάλυψη Αστεράκια ΥΓΕΙΑ Ασφαλιστική κάλυψη Προσφέρουμε ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για παιδιά και εκπαιδευτικούς, προστατεύοντάς τα σε περίπτωση ατυχήματος στο σχολείο ή κατά τη μεταφορά.