Καλοκαιρινή εκδήλωση Νηπιαγωγείου και Βρεφονηπιακού Σταθμού ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ

Μία κρουαζιέρα διαφορετική από τις άλλες… Μία κρουαζιέρα γεμάτη χρώματα, μελωδίες και ονειρεμένα νησιά του Αιγαίου.

Αυτή ήταν η καλοκαιρινή εκδήλωση του σχολείου μας που άφησε καλοκαιρινές γεμάτες θάλασσα στιγμές στο κοινό που γέμισε την αυλή του ΚΑΠΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Η κρουαζιέρα μας

Ο χώρος είχε μεταμορφωθεί σε Αιγαιοπελαγίτικα νησιά με τα γαλανόλευκα σπιτάκια και τους ανεμόμυλους, είχε στρωθεί τραπέζι με προϊόντα νησιώτικα αλλά και …τραπέζι κρητικού γάμου.

Ο ήχος και τα πολύχρωμα φώτα  μεταμόρφωσαν το όλο σκηνικό σε τοπίο αυθεντικό αιγαιοπελαγίτικο.

Τα βρέφη και τα νήπια του Βρεφονηπιακού μας συμμετείχαν με χορό και ποιήματα κερδίζοντας το χειροκρότημα γονιών ,γιαγιάδων και παππούδων. Τα προνήπια και τα νήπια του Νηπιαγωγείου μας ήταν οι αφηγητές της Κρουαζιέρας που περιγράφανε τις ομορφιές των νησιών τα ήθη και τα έθιμά τους αλλά και σκόρπισαν παντού τον αυθορμητισμό της ηλικίας  και το κέφι φέρνοντας το καλοκαίρι στις ψυχές όλων.

Το πρόγραμμα

Στο πρώτο μέρος τα νήπια παρουσίασαν ένα δείγμα της δουλειάς που γίνεται με ασκήσεις καράτε με την κυρία Έφη  ενώ στο τέλος παίξανε ένα διαφορετικό Ρουκ -Ζουκ στα αγγλικά με την κυρία Mrs Anna και ξεσήκωσαν το κοινό με το Mamma mia.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά όλων των τάξεων συμμετείχαν στην κατασκευή των πανώ της γιορτής ,στα προγράμματα και στα σκηνικά τονώνοντας έτσι την αυτοπεποίθησή τους και δουλεύοντας ομαδικά για ένα κοινό σκοπό. 

Στο φινάλε χορέψαμε όλοι μαζί αλλά και παίξαμε τα μουσικά όργανα της τάξης ,απονεμήθηκαν τα ενθύμιά τους κλείνοντας με δημιουργικό τρόπο μία αστερένια σχολική χρονιά.

Να ευχαριστήσουμε

Ο μπουφές με λιχουδίτσες ήταν μία προσφορά της Πιερικής Ζύμης της κυρίας Λίτσας Κυραηλίδου μητέρας του Μιχάλη Κουρσιουμπά , τα γλυκάκια ήταν φτιαγμένα με αγάπη από την κυρία Μερόπη τη μητέρα του Δημήτρη Αντωνίου και το καρότσι παγωτού που δρόσισε με παγωτάκι τα παιδιά μας  από το  Happy moments.

Η φωτογραφική κάλυψη της γιορτής έγινε από το Photo Art, Κύπρου 8.

Επίλογος

Η ψυχή του Βρεφονηπιακού σταθμού και Νηπιαγωγείου ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ, οι παιδαγωγοί και όλη η ομάδα του σχολείου μας,με την αγάπη τους στη δουλειά τους και στα παιδιά, με τις ευφάνταστες ιδέες και τις σύγχρονες  παιδαγωγικές μεθόδους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης κάτι που φάνηκε και πάνω στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια και στις τάξεις. 

Καλό Καλοκαίρι!!

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το!